970,00

Enid

DimensiesØ89cm x 33cm

De Shtiel tafel is het eerste wat uw gasten zien wanneer ze de woonkamer binnen komen. Het gebroken geheel wordt gemaakt en opgevuld met bladgoud of bladbrons om de nerven te benadrukken. Hierdoor onstaat deze prachtige tafel en zal ongetwijfeld elegantie brengen in uw interieur. De nerven die over de bovenkant lopen maken een onregelmatig en uiterst uniek patroon, waardoor er een zeldzame verfijning ontstaat. Kleine oneffenheden maken elk exemplaar uniek en getuigen van het uitgebreide handmatige werk dat in elk van de tafels is geïnvesteerd. De poten van de tafels zijn gemaakt van zwart staal, waardoor ze een stoere look hebben.

Op voorraad

Om de levensduur van uw Shtiel design meubel te behouden, krijgt u bij elke aankoop een professionele uitleg en details van de afwerking.

Handgemaakte meubels vragen om een goed onderhoud. Alleen als u de meubels behandelt met het juiste onderhoudsmiddel blijven ze langer mooi. U kan daarom bij ons het speciaal ontwikkelde onderhoudsproduct aankopen.

Heeft u speciale voorkeuren qua stijl, kleur en afwerking? De ontwerpen kunnen ook op aanvraag van u worden gemaakt.

De meubels kunnen gratis worden afgehaald of persoonlijk worden gebracht bij u thuis. Wij leveren op het huisadres dat vermeld is bij het plaatsen van uw bestelling.

Op zoek naar de finishing touch voor jouw woning? Ons werk is iconisch, tijdloos en uniek.

Geen bandwerk. Alles wordt gefabriceerd in een beperkte oplage. Elk van onze verfijnde designmeubelen bevat een certificaat van eigenheid en exclusiviteit.

Bekijk de catalogusStel een vraag

Privacy Preference Center